Секс – це не тільки про вечірні побачення, приглушене світло і класичну прелюдію у вигляді вечері. З ранку він може бути також гарний, як і в другій половині дня. Більше того, саме секс після пробудження здатний найсильніше впливати на весь майбутній день.

Читайте також: Спортзал почекає: топ-5 секс-поз замість тренування

Видання cosmo.com.ua зібрало сім науково обґрунтованих причин, через які секс з ранку − хороша ідея.

Поліпшення працездатності

Гормон, який виділяється в результаті заняття сексом називається дофамін. Він позитивно впливає як на організм в цілому, так і на активність головного мозку. 

Поліпшення загального самопочуття

Оргазм – хороший спосіб впоратися зі спазмом судин. Причому, якщо з самого ранку бути "у доброму гуморі", всі наступні ризики відчути головний біль помітно знижуються.

Сяюча шкіра

Будь-який косметолог підтвердить, що від гормонального фону, який в результаті сексу нормалізується, залежить стан шкіри, волосся, нігтів.

Підвищується самооцінка

Самооцінка залежить від безлічі факторів. Але ранковий секс – це запорука гарного настрою і, що важливо, задоволеності собою. Адже, якщо вже з ранку отримувати компліменти і подяки, це не може не позначитися на самовідчутті.

Не буде проблем зі сном

Навіть якщо секс був з ранку до вечора ефект все одно залишається. Не буде проблем зі сном. Нормалізується робота нервової системи і не доведеться рахувати овець перед тим, як закрити очі.

Читайте також: Психологи пояснили, чому зникає секс у відносинах та як його повернути

Ранковий секс триває трохи довше

Згідно з дослідженнями, секс з ранку триває трохи довше. Ранкові ласки в ліжку, ніжність і чуттєвість допомагають налаштуватися на потрібний лад, а вже потім переходити до більш пристрасного сценарію.

Секс з ранку – запорука хороших відносин з партнером

Якщо з ранку пара вже в такому настрої, то протягом дня і ввечері точно вони будуть з ніжністю згадувати партнера. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook