Популярний російський співак, чоловік ведучої Регіни Тодоренко Влад Топалов обурив користувачів мережі любовним посланням до Ольги Бузової.

Читайте також: Таємниці "Орел і Решка" викрито: що приховали Тодоренко та Нікітюк

Так, новоспечений батько зізнався Бузовій у коханні і заявив, що він готовий завжди її захищати. Фото Топалов розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Дорога моя! З Днем Народження тебе, сонце! Ти − прекрасна! У всьому! Ми сто років знайомі, але, на жаль, не так часто спілкуємося, як мені б хотілося! Але за всі ці роки, з незрозумілих для мене причин, ти стала мені по-людському дуже близька і кохана мною! Таких, як ти, дуже мало! Я пишаюся твоїми перемогами! Я радію за тебе! Абсолютно щиро і чесно! Завжди! Хто б що не говорив, я завжди буду в цьому впевнений і буду тебе захищати! Наскільки це можливо і потрібно! Люблю, ціную, поважаю і міцно обіймаю! Твій, я", − написав Топалов.

"Владе, ви впали не тільки в моїх очах! Який жах", "Це звичайно перебір. Уся ця полум'яна промова просто відстій", "Це дуже негарно у відношенні до Регіні", "Регіна на розлучення подасть", − пишуть у мережі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter