Лучан закликають лучан за кілька днів, що залишились, придбати електронні картки у 40 терміналах, які встановлені у різних мікрорайонах міста, чи встановити на свій телефон мобільний додаток. А поки що, до 18 грудня, у громадському транспорті можна оплатити проїзд і готівкою.

Читайте також: Луцькрада розповіла про ситуацію з громадським транспортом

За вчорашній день було здійснено більше 57 тисяч транзакцій. Варто зазначити, що, як показала інформація за 11 грудня, більше 50 % громадян й надалі продовжують розраховуватися за проїзд готівкою. Ця статистика ґрунтується на даних, які раніше подавали перевізники щодо кількості перевезених пасажирів та результатами обстеження пасажиропотоку, про це йдеться на сайті Луцькради.

Як повідомив Володимир Пуц, наразі у місті курсують 44 тролейбуси. Раніше загалом за день пасажири сплачували за проїзд у тролейбусах 70-80 тисяч гривень. Натомість за вчорашній день було сплачено близько 127 тисяч. Зокрема, виручка з валідаторів становить 62 тис. грн, а готівкою було сплачено 65 тисяч.

Читайте також: Повідомили, скільки у Луцьку автобусів та тролейбусів не вийшли на маршрути (відео)

За 11 грудня Луцьке підприємство електротранспорту отримало у 1,5 рази більший дохід, ніж зазвичай. Якщо до вчорашнього дня денний дохід від перевезення платних пасажирів становив у межах 70-80 тисяч гривень, то вчора ця цифра становила біля 130 тисяч гривень. Майже половина пасажирів оплатили проїзд за допомогою електронного квитка чи мобільного додатку.

Також завдяки реальній інформації про кількість перевезених пільгових категорій громадян буде переглянуто рівень дотації з міського бюджету Луцькому підприємству електротранспорту.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook