Одіозна Ірина Геращенко щодня потрапляє в різного роду негаразди, від чого над нею сміється вже вся Україна. На цей раз депутат з партії Порошенка "Європейська солідарність" відзначилася в Краматорську, куди заїжджала липня червня.

Читайте також: Хотіла посміятись: Ірина Геращенко вкотре оскандалилась через ерудицію

Цього разу Геращенко вирішила пропіаритися на меморіалі, до якого нікому не було діла, поки туди не заїхав президент України Володимир Зеленський.  5 липня 2014 українські військовослужбовці звільнили від окупантів українські міста Слов'янськ та Краматорськ. Вони були стратегічно важливими для України, адже розташування міст дозволяє контролювати всі дороги в радіусі декількох кілометрів. Президент України Володимир Зеленський першим з чиновників відвідав пам'ятний меморіал на честь загиблих воїнів, встановлений на місці ключового бою, пише "Znaj. ua".

Про цей інцидент повідомляє юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте також: Ірина Геращенко назвала Гройсмана зрадником

"Іра Геращенко в своєму репертуарі. Просто унікальна жінка. І сьогоднішній випадок у Краматорську, тому чергове підтвердження. Вона примудрилася пропіаритися на меморіалі, який побудували волонтери на зібрані простими українцями гроші. Мало того, до візиту президента Зеленського, цей меморіал наші чиновники просто ігнорували. Чим же пояснюється таке різке зміна Ириных пріоритетів? Відповідь проста – вибори. Лицемірство просто зашкалює. Крім порожнього пафосу і армії мережевих любителів шоколаду, цим хлопцям нічим похвалитися. Вони нагадують великий мильний міхур. Який ось-ось лусне. А їх результати по досягненню миру, розвитку економіки, по еміграції наших співгромадян, дорівнюють нулю. Їм не залишається нічого, крім як падати на коліна і голосити про можливості, які вони безповоротно втратили. Через власну недалекість і жадібності", – емоційно написав Шнайдер.

В коментарях відразу відзначилися українці:

"Не побоюся цього слова – с*ка", "Просто божевільна жінка!", "Вся її діяльність – це піар", "Яка морда нещасна, годівниці позбавляється", "Ірка Гаага", "Рідкісна п*скуда".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook