Аркадія Звєрєва, 22 роки, з Алтайського краю Росії, звинуватили у вбивстві та канібалізмі. Він зарізав 21-річного чоловіка ножем і розчленував тіло. Допомагала йому 12-річна дівчинка, яка втекла з дому в Сочі. "Нам нічого було їсти", – так пояснили причини вбивства підозрювані.

Читайте також: Зґвалтував і вбив: в страшній загибелі болгарської журналістки підозрюють українця

"Підозрюваному у вбивстві чоловіку в Ленінградській області пред'явлено звинувачення... його 12-річна супутниця, яка раніше втекла з дому та оголошена в розшук у місті Сочі, рішенням суду поміщена до спеціалізованої установи для дітей і підлітків", – передає слова представників слідчого комітету РФ Gazeta.ru.

"Наприкінці вересня поточного року вона разом із Звєрєвим приїхали до Санкт-Петербурга. Тинялися вулицями міста, ночували, де прийдеться. Познайомились у кафе з чоловіком, який запропонував їм пожити у нього в селищі Новинка Кіровського району Ленінградської області", – розповіли слідчі.

"У ніч з 2 на 3 жовтня чоловіки почали сваритись. Звєрєв схопив ножа і перерізав сусідові горло. Потім розчленував тіло", – розповіли правоохоронці. Вони вважають, що 12-річна школярка допомагала йому.

Вранці підозрювані спробували підпалити будинок. Сусіди побачили дим, який йшов із вікна, та викликали поліцію. У будинку поліція знайшла тіло з рубаними ранами. Внутрішні органи у районі грудної клітки, серця та живота були вирізані. Голова вбитого окремо лежала в грубці.

Слідчі провели експеримент. Звєрєв розказав і показав, як саме він убив свою жертву. Підозрюваний свою провину визнає. Розповів також, які частини тіла вбитого вони із дівчинкою "смажили та їли".

Читайте також: Нападник ледь не перерізав горло школярці у Харкові

Дівчинка не кається в скоєному злочині. Свого подільника називає "звірятком". Лікарі кажуть, що у дівчинки яскраво виражені ознаки шизофренії – агресивна поведінка при хорошому апетиті та спокійному сні. Фахівці впевнені, що у пацієнтки є пошкодження головного мозку і вона може бути небезпечною.

Дівчинка втекла з дому в Сочі 23 вересня. Мати подала до поліції заяву про зникнення. Школярка розповіла, що в 10 років забила до смерті каменем насильника після зґвалтування.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter