Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук відповів на питання, що надходили від лучан стосовно роботи громадського транспорту у період карантину.

Читайте також: Повідомили, як у Луцьку працюватиме громадський транспорт (відео)

За словами Ігоря Поліщука протягом останніх двох днів надходить чимало запитань від лучан щодо скасування пільгового проїзду на час карантину в місті Луцьку, оскільки у багатьох інших містах пільговий проїзд скасували.

"Повідомляємо, що у Луцьку не буде скасовуватись пільговий проїзд на період карантину, усі правила щодо пільгового проїзду залишаються незмінними, такими ж як і до карантину.

Також повідомляємо, що люди старше 60 років, у разі необхідності, можуть скористатися громадським транспортом на загальних підставах (як маршрутками, так і тролейбусами). Рекомендація Кабміну щодо обмеження проїзду людей старше 60 років є не більше, ніж рекомендацією", – зазначає радник.

Читайте також: Волинська облспоживспілка наживається на підприємцях ринків, змушуючи їх платити оренду в період карантину (відео)

Раніше директор КП "Луцьке підприємство електротранспорту" Володимир Пуц зазначав, що за рекомендацією Кабміну, в громадський транспорт Луцька не впускатимуть пенсіонерів "за 60" – як групу ризику.

Нагадаємо, що з понеділка, 1 червня, у Луцьку відновив роботу громадський транспорт, проте з деякими обмеженнями. Маршрутки та тролейбуси перевозять лише сидячих пасажирів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook