Знаменита українська співачка, актриса і модель Даша Астаф’єва продовжує радувати фоловерів своїми фото та відео, які викладає на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте також: Настя Каменських підігріла чутки про вагітність (фото)

Як відомо, Даша Астаф’єва є активним користувачем мережі і часто показує шанувальникам безліч кадрів зі своїх фотосесій.

Фото зірки не залишають нікого байдужими, і артистка отримує безліч коментарів на свою адресу. На сторінці Астаф’євої можна також побачити як скромні і миловидні фото, так і фото з крилами, якими знаменитість буквально підкорила мережу, пише Politeka.

Протягом дев’яти років Даша Астаф’єва залишалася солісткою музичного колективу "NikitA", а потім приступила до сольної кар’єри. Популярність артистка отримала саме через пікантні знімки, представлені в глянцевому виданні Playboy, на сторінках якого часто миготіли оголені образи Даші.

Крім того, Дарина вже встигла попрацювати телеведучою і спробувати свої сили в якості актриси. Також артиста частенько стає героїнею вельми пікантних фотосесій, результатами яких ділиться з фанатами.  Даша вирішила показати фото, які були зроблені в рамках незвичайної фотозйомки в цікавій локації.

Цього разу Даша позувала в повністю прозорому плащі, а також латексних лосинах, доповнивши лук темного кольору туфлями і стильним макіяжем.

"Мало говорю. Більше відчуваю і переживаю. Але, ви питайте) Я поруч", – пише Даша під новим постом.

Користувачі прийшли в захват від настільки пікантних фото:

"Я дар мови втратив", "космічна Діва Даша", "@da_astafieva Я була на цьому столі! Хиткий бій", " ви красуня! Вродлива зовні і всередині, як ви взяли себе "в руки" і зайнялися собою?", "Пожежа", "мама Рідна", "неймовірно красиво і чуттєво! Ви прекрасні поруч", " про божеееееееее яка ж ти красива!!!!".

Читайте також: Чарівна Олена Кравець здивувала всіх новим образом (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook