У Луцьку на кільці біля історичного факультету СНУ декілька днів стояла "обстріляна" автівка.

Читайте також: Смертельна аварія сталась на трасі "Київ-Ковель-Ягодин"

В поліції повідомили, що водій Mercedes Benz вчинив аварію, зіштовхнувшись із Skoda Fabia, залишив авто та втік з місця пригоди. Через деякий час невідомі "обстріляли" залишений транспортний засіб, ймовірно, з пневматичної зброї, пише Район.Луцьк.

Інцидент трапився у п’ятницю, 2 серпня. Однак, "обстріляне" авто звідти забрали лише сьогодні.

Начальник патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень розповів, що власник авто Mercedes Benz, котрий був винуватцем аварії, покинув місце пригоди.

"Там відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі "Mersedec benz" та "Skoda Fabia". Прибувши на місце події, працівники патрульної поліції встановили, що авто має механічне пошкодження. Водій "Mersedec benz" зник з місця події. Працівники патрульної поліції зробили всі заходи щодо документування цієї події, аби в майубтньому встановити водія та притягнути його до адміністративної відповідальності, як за ДТП, так і за залишення місця ДТП", − розповів правоохоронець.

Також він додав, що авто було на іноземній реєстрації, тому наразі важче встановити власника транспортного засобу.

"Номерні знаки з автівки зняті. Наразі особу водія, котрий вчинив аварію, не встановили. У зв’язку з тим, що авто було на іноземній реєстрації, то заходи щодо встановлення власників є дещо утрудненими. Ми відсилаємо відповідні запити, щоб знайти водія, котрий в той момент користувався тим транспортним засобом", − повідомив Андрій Крутень.

За словами правоохоронця, після того, як водій залишив місце аварії, автівку ймовірно обстріляли з пневматичної зброї. Однак, наразі поліція встановлює усі обставини події.

"Пізніше повідомили, що цей припаркований автомобіль має кульові отвори. Насправді це не кульові отвори, і це не вогнепальна зброя. Швидше за все, це був звичайнісінький пневмат. Наразі транспортний засіб забрали з місця події та з’ясовують всі обставини. Проте, наразі підстав для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за наявністю ознак кримінального правопорушення немає", − додав поліцейський.

Читайте також: На волинському підприємстві вантажівка переїхала чоловіка

За його словами, про відповідальність за "обстріл" зможуть говорити лише тоді, коли встановлять всі обставини справи.

"Треба дізнатись, що спонукало людей до пошкодження транспортного засобу, їхні мотиви І тільки тоді можна говорити про квалафікацію їхніх дій", − зауважив Андрій Крутень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook