Інформацію про діяльність салону еротичного масажу "Карамель" на роботу якого правоохоронці закривають очі губернатор області Володимир Гунчик визнав резонансною. Голова ОДА запевнив, що обговорив питання з правоохоронцями аби ті провели розслідування та з’ясували чи порушували закон працівники салону, які надає інтимні послуги на замовлення. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Читайте також: "Карамель": масажний салон чи дім розпусти у Луцьку?

"Кримінальне провадження відкрито, правоохоронні структури ведуть розслідування. Я думаю, що національна поліція буде інформувати, адже це таке резонансне повідомлення, але це чисто компетенція правоохоронних структур", - зауважив Володимир Гунчик.

Нагадаємо, нещодавно журналістка телекомпанії Аверс під виглядом студентки, яка шукає роботу, пішла найматися в так званий масажний салон для віп- персон. Салон зацікавив медійників незвичайними пропозиціями - масаж там обіцяють еротичний, масажисток оголених, а клієнтам - неземне задоволення. Після експерименту журналісти просвітили керівництво Служби безпеки та поліції.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook