За процесуального керівництва прокуратури Волинської області працівниками управління Служби безпеки України в області викрито незаконне масове виробництво алкогольних напоїв, а також припинено збут контрафактного спиртного на території Київської та Волинської областей.

Читайте також: Лучанин пропонував хабар за алкоголь із підробленим акцизом (фото)

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Під час санкціонованих обшуків, проведених у межах кримінального провадження за фактами незаконного виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту і збуту підакцизних товарів та незаконних дій з марками акцизного податку, у приміщенні підпільних цехів на Волині та Київщині вилучено понад 8 тонн спирту, марки акцизного податку, які відрізняються від тих, що перебувають у законному обігу, а також обладнання для виготовлення і розливу фальсифікованого алкоголю.

Вартість вилученого – близько півмільйона гривень.

Читайте також: На Волині п'яний водій протаранив огорожу та в'їхав у будинок (фото)

Триває досудове розслідування.

Вирішуються питання про призначення низки експертиз та накладення арешту на вилучені товари.

Вживаються заходи задля встановлення осіб, причетних до незаконного промислу, та притягнення їх до передбаченої законом відповідальності.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 7 років.

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook