В Одеській області прогримів гучний секс-скандал в середній школі− діти зняли справжнє порно.

Читайте також: Рецидивіст ґвалтував 9-річного хлопчика у Дніпрі

В селі Городнє Болградського району, яке знаходиться в 250 км від Одеси, троє школярів зняли гей-порно і виклали пікантне відео в соцмережі. Зняли розпусне відео школярі сьомого, п'ятого і третього класів. Про це повідомляє видання Znaj.ua.

Фільм для дорослих діти знімали в квартирі одного з хлопчиків, його батьків на той момент вдома не було. "Режисером" фільму був семикласник, він зняв на телефон хлопчиків з третього і п'ятого класів.

Ролик оприлюднили в мережі. У школі, коли побачили цей відеоролик, відразу упізналися "акторів". Батьки і друзі школярів були просто в шоці від побаченого.

За словами директора школи села Городнє Марії Пинті, цими дітьми практично не займаються: їхні  батьки зайняті роботою і взагалі є неблагополучними.

Припускають, що зняти своє відео школярів надихнув перегляд порнографії в Інтернеті. Двох учнів зі скандального відео вже перевели в інші школи.

Зі школярами, які зняли розпусне відео працює психолог і соцслужби. А батькам доведеться заплатити мінімальний штраф за неналежне виховання дітей.

Читайте також: Хотів випити кави з 14-річною: активісти схопили педофіла (фото, відео 18+)

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter