Кандидат у депутати від партії "Слуга народу" в одномандатному виборчому округу №22 (місто Луцьк) Сергій Пісачук підписав меморандум про відповідальність перед виборцями.

Читайте також: "Медичне страхування та допомога онкохворим дітям", – Сергій Пісачук про своє бачення медичної галузі (відео)

Меморандум зобов'язує кандидата бути присутніми на усіх пленарних засіданнях Верховної Ради, засіданнях комітетів та комісій, крім випадків, пов'язаних із поважними причинами.

Окрім того, депутат зобов'язаний дотримуватися регламенту Ради, голосувати особисто, не передавати й не приймати від колег із фракції картку для голосування, підтримувати усі законопроекти, передбачені передвиборною програмою партії "Слуга народу".

Депутат зобов'язаний добровільно скласти депутатські повноваження у разі порушення ключових принципів партії, положень меморандуму, відмови від голосування за законопроекти, виходу з фракції та рішення фракції про виключення.

Читайте також: "Майбутнє України – за страховою медициною", – кандидат від "Слуги народу" у Луцьку розповів про свої пріоритети

"Зобов'язання про депутатську відповідальність підписав, буду виконувати!" – зазначив Сергій Пісачук.

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook