Український ведучий і шоумен Сергій Притула увійшов до партії "Голос" Святослава Вакарчука і піде у складі цієї партії на парламентські вибори.

Читайте також: Погоріли на темних оборудках: Вакарчук набрав до своєї команди людей Януковича – журналіст

"Друзі, я балотуюся до парламенту за списком партії "Голос". Сьогодні про це буде сказано на з’їзді партії", – підтвердив у своєму відеозверненні сам Притула.

"Якби мені все подобалося все, що відбувається в українській політиці останнім часом, а зараз – і поготів, я, мабуть, би цього (балотування в раду, – ред.) не робив. Виходити з власної зони комфорту – це не дуже приємно, але я хотів би бути корисним цій країні і її людям. Маючи певний кредит довіри від вас, я думаю, що можу на це наважитись", – сказав новоспечений політик.

Притула сказав, що в нього є мотивація – щоб його діти жили і працювали в цій країні і шоумен хоче докласти до цього якихось зусиль, "щоб потім совість не гризла".

Притула наголосив, що почувається достатньо фінансово незалежним чоловіком для того, щоб гарантувати, що його "похід до парламенту не є спробою заробити додатковий карбованець".

Читайте також: Партію Вакарчука "Голос" поповнив "чорний" політтехнолог, який працював на Порошенка

"Головна мотивація – це команда, з якою я іду на ці парламентські вибори. У списку партії "Голос" ви не знайдете колишніх народних депутатів, не побачите там людей, які збираються лобіювати інтереси якихось олігархів чи фінансово-промислових груп", – запевнив Притула.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook