Померла 53-річна жінка біля реанімаційного відділення в Київській області. Родичі померлої звернулися до правоохоронців. 

Читайте також: Був інсульт, а став COVID: волинянина поховали у мішку, а спецкостюми робочих вкинули до ями (відео)

Про це повідомляють "Факти".

Світлана Гончар померла біля реанімаційного відділення Боярської лікарні. Її відмовилися госпіталізувати. За словами родичів, перед цим кілька днів поспіль бригада швидкої відмовлялася приїжджати на виклик і відсилала до сімейного лікаря.

Він також був на викликах і не зміг оглянути жінку. Через два дні у неї почалися судоми. Донька Світлани звернулася на гарячу лінію МОЗ і тоді швидка приїхала. Проте в машині, кажуть родичі, не було необхідного обладнання.

Читайте також: На Волині чоловік вбив жінку

За їхніми словами, медики близько години чекали на інформацію від диспетчера, куди можна відвезти пацієнтку, але він не відповідав. Світлану Гончар госпіталізували до найближчого медзакладу – Боярської лікарні, яка є опорною для інфікованих коронавірусом. В реанімаційному відділенні не було місць.

Жінка помирала на руках у свого чоловіка. Лікарі швидкої намагалися її врятувати, але серце жінки не витримало. В обласному департаменті охорони здоров’я пообіцяли перевірити усе посекундно – від першого звернення до швидкої. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook