З картки, на яку небайдужі скидали кошти, аби врятувати життя семимісячного волинянина, шахраї забрали гроші.

Читайте також: У дитячому садочку в селі біля Луцька виявили небезпечну інфекцію

Про це йдеться у Facebook–спільноті "‎Допомога Максиму Грицишину‎", повідомляє Волинь24.

У дописі йдеться, що телефонний номер тата Максимчика привласнили невідомі. На щастя, з його банківського рахунку встигли зняти лише трошки менше тисячі гривень, адже він швидко помітив заблокування телефону.

У дописі розповіли, аби уникнути таких ситуацій варто піти у сервісний центр вашого оператора, "прив'язати" номер телефону до паспорту й заборонити віддалену заміну сім–карти. Тобто, лише ви з своїм паспортом матимете змогу це зробити у разі потреби.

"У зв'язку з цією ситуацією пан Андрій вчора з обіду був поза зоною досяжності. Тож, якщо хтось телефонував і не міг з ним зконтактувати – причина цього – шахраї. Наразі номер відновлено!

Однак, хочемо застерегти, будьте обачні та обов'язково перевіряйте номер картки (сподіваємося, що невідомі нікому не дали інший рахунок). Також, коли бачите оголошення про збір для Максимка – перевіряйте, чи номер картки на картинці збігається з номером, який ми розповсюджуємо", – пишуть в спільноті.

Читайте також: Влетів у стовп, а тоді – у житловий будинок: у Луцьку п'яний водій із малолітнім сином в салоні авто скоїв аварію (відео)

Нагадаємо, семимісячному Максимку Грицишину поставили страшний діагноз – "Вроджена вада розвитку жовчних шляхів". З таким діагнозом Максиму потрібна трансплантація печінки.

Тільки на одну операцію для хлопчика потрібно більше 1 000 000 грн. Ця сума є непідйомною для сім'ї, тому усіх небайдужих просять допомогти.

Нагадуємо реквізити: Рахунок ПриватБанк: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook