"Шахтар" намагався усіма способами скинути з чемпіонського трошу "Динамо". Екс-футболіст "Карпат" Тарас Кабанов пригадав, як тривала ця боротьба, - повідомляє Плюс спорт.

- Тоді Карпати очолював вже не Маркевич і ще не Голац, а Лев Броварський, також дуже кваліфікований фахівець. На фініші сезону ми приїхали в столицю без кількох провідних виконавців, але зуміли дати бій гранду, який вів відчайдушну боротьбу за чемпіонство з донецьким Шахтарем.

Не виключено, що кияни нас недооцінили, а може, просто ми стрибнули, як кажуть, вище голови, мотивовані гірниками, які пообіцяли нам в разі перемоги мільйон доларів. І оскільки поєдинок закінчився внічию, то на наступний день представники Шахтаря передали Льву Броварському у Львові 500 тисяч доларів, і дуже серйозні преміальні отримали навіть запасні гравці. У ті часи за них спокійно можна було купити у Львові однокімнатну квартиру або автомобіль. Правда, наш подвиг в Києві в результаті не допоміг гірникам вперше завоювати золоті медалі, так як вони вдома також не зуміли обіграти київських армійців. Але це вже їхні проблеми.., - сказав Тарас Кабанов в інтерв"ю zbirna.com.