Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко за 2020 рік заробив на посаді 579 688 гривень.

Читайте також: Стало відомо, скільки заробив Погуляйко за січень

Про це свідчить його електронна декларація, розміщена на сайті НАЗК, пише ВолиньПост.

Згідно з документом, у 2020 році Погуляйко спільно з дружиною став власником власником невеликої земельної ділянки у населеному пункті Пухівка Броварського району Київської області. Окрім того, голова Волинської ОДА минулоріч купив автомобіль AUDI Q7 2016 року випуску. Згідно з декларацією, автівкою користується дружина, а вартість авто – 720 тисяч гривень.

Погуляйко також вказав у декларації понад 275 тисяч доходу дружини від зайняття незалежною професійною діяльністю, а також 800 тисяч гривень доходу від продажу рухомого майна громадянинові Олександрові Мовенку.

Готівкою Погуляйко має 36 тисяч доларів та 140 тисяч гривень. Його дружина – 10 тисяч доларів та 120 тисяч гривень.

Окрім того, у спільній власності з дружиною Юрій Погуляйко має понад 490 тисяч гривень, переданих в управління юридичній особі АТ АКБ "Аркада". Незначну суму грошей голова ОДА та його дружина тримають на банківських рахунках.

Читайте також: Скандальний посадовець, який причетний до відкатів на Волині, намагається поновитися на посаді

З 16 листопада 2012 року Юрій Погуляйко володіє земельною ділянкою, площею 700 м2, в Луганську, яка на дату набуття коштувала 30 450 гривень. Натомість його дружина має дві квартири – у Луганську та в Києві, а також паркомісце у столиці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook