Народний артист Росії, композитор і режисер Володимир Назаров розповів, який головний злочин президента РФ Володимира Путіна. Про це йдеться на сайті Експрес.

Читайте також: У Путіна серйозні проблеми зі здоров'ям, – Піонтковський

За його словами, найгірше не те, що Путін - злодій, а в тому, що він - злочинець і вбивця. "Зараз он кричать "злодій Путін, злодій Путін". Він не злодій. Він вбивця й злочинець. Злодій, от якщо вибирати з двох зол, то я б вибрав злодія. Краде, але хоча б не вбиває. А у цього-руки по лікоть в крові. Все, що я там думав в 99-му, на жаль, виявилося настільки гірше навіть моїх найбільш песимістичних прогнозів", - заявив Назаров.  

Артист зазначив, що не очікував війни з Україною, Грузією, що такими темпами і обсягами буде проливатися кров, що будуть підривати будинки і вб'ють Бориса Нємцова. "І ось про що я мрію, так це щоб він здох раніше, ніж я. Ми з ним ровесники, і я, так сказати, можу не дожити до цього світлого майбутнього. Тому мрію, щоб ця гадина здохла раніше", - каже Назаров.  

Володимир згадав, що до 2014 року в Україні дуже добре ставилися до Путіна. "Раніше я приїздив в Україну, на кожній бензоколонці мені говорили "от би нам вашого Путіна". Я тоді вже говорив їм, вони здуріли чи що. Запитую: "Чим же він вам так подобається?" А вони мені: "Ось, у мене кума працює в Москві, так там дороги хороші, медицина хороша, пенсії...".   Гаразд, згоден, дороги хороші, але тому що це листівка. Що стосується пенсій, ну колишні ГБ-шники, може бути, отримують хороші, всі інші у відповідності з цінами отримують нижче ніж прожитковий рівень. А вже в Росії в цілому, в Сибіру... Все розвалено", - сказав артист.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter