У одному з дворів Луцька стався інцидент, який переріс у цілий скандал – дітей вигнали з ігрового майданчика, адже він нібито приватний. Мами гуляли зі своїми дітьми по району ДПЗ і малеча, помітивши привабливий майданчик, попросилась погратись на ньому.

Читайте також: "Колись був двір, а тепер автострада": у Луцьку дорога біля будинку перетворилась на автобан

Втім, радість дітлахів тривала недовго, адже їх почала виганяти жінка, яка проживає у даному ОСББ, на прибудинковій території якого, начеб то, знаходиться дитмайданчик. Вона заявила, що їм тут заборонено гратись, адже майданчик був облаштований на гроші мешканців будинку і є ледь не приватною територією.

Читайте також: На Волині директора дитячого притулку відсторонили від роботи через сексуальний скандал

Про неординарну ситуацію біля гуртожитка на ДПЗ повідомила у Facebook-спільноті Ruslana Kostuk.

"Неприємно, коли дітей виганяють з дитячого майданчика. Заявляючи, що це приватна територія. Ні оголошень, ні знаків немає. Граються інші діти. Прийшли, тикнули, тут заборонено бути. В нас своїх вистачає! Ось ці дві пані", – написала лучанка, додавши фото.

У мережі шоковані поведінкою жінок, які вигнали дітей з майданчика і оголосили його прватним. Втім, є чимало тих, хто визнає, що голова ОСББ права у цій ситуації. Під публікацією, яка назбирала більше 500 коментарів, триває гаряча дискусія.

Світланка Шумік: Ми теж з дітками гуляли біля будинку одного (новобудови, де є ОСББ), підійшло два чуваки, стали питати, де нам лавочку поставити, ну а ми ж там не живемо, ми здивували, що так піклуються про діток... Я проговорилася, що ми тут не живемо, а він мені каже: а чому ви живете там, а гуляєте тут, з вас треба окрему плату брати, за те що гуляєте... От так то.

Читайте також: Халатність лікарів вбиває: як медики Волинської обласної лікарні відправляють пацієнтів на смерть

Юлія Грищук: Немають права виганяти тим більше дітей бо це не їхня власність так що пошліть їх далеко і надовго.

Віталій Пилипчук: Бережуть те, що за свої кошти збудували.

Ruslana Kostuk: Так у нас в дворі дуже і дуже гарна площадка, одна з найкращих на ДПЗ. Ми скидаємося грошима. Прибирають, фарбують мами. За що велике дякую, бо є дітям де час провести! Але ж в нас батьки не ганяють інших дітей і не кричать. Треба ж якусь совість мати. Дорослі таке, але малі не розуміють якого..... їх виганяють.

Виктория Мороз: У нас дівчата самі з нуля зробили майданчик, то усі навколишні двори сходяться і ніхто нікого не ганяє, лише на сміттєві мішки можуть гроші зібрати з постійних відвідувачів, прибирають самі. А якщо їй шкода тієї гойдалки, то своє нехай несе у свою хату, а подвір'я належить громаді.

Галина Гирник: Добре ,що підняли цю тему... я сама хотіла поцікавитися... я рік тому, як купила тут квартиру... мої вікна дивляться саме на цей дитячий майданчик... це жах, не хочу сказати більше... була свідком через вікно, як вона вигнала маму із колясочкою вигнала її геть... був великий скандал і такі скандали,повірте цілими днями... я сама здивована... я собі ніколи такого не дозволила б... мені соромно було за неї... я сама бабуся... це жах!

Ruslana Kostuk: У нас в дворі теж так. Чистять прибирають, фарбують. Гроші скидаються. Але дітей не виганяють!

Диана Качан: Неправда. Дивіться краще на тих, хто вночі і пізно ввечері, що там робиться і хто там на майданчику сидить. А то всі герої саме тихих мамочок з дітками ганяти.

Ірина Шевельова: Не курю, і не п'ю, ішла з дітьми від заводу, дитина старша забігла на майданчик, а я з молодшою у калясці стояла біля входу, то вибігла панянка, стала кричати, що то приватний майданчик. Дитина з ляку зі сльозами вибігла з майданчику.

Наталія Мала: Наступний раз попросіть ту пані викликати поліцію і написати на вас заяву, якщо в неї є до вас зауваження, самі ж за бажанням далі лишайтесь там! Нічого вона вам не зробить...

Юлія Харахай: Гуляли три дитинки до трьох рочків так вона поліцію викликала, щоб прогнати дітей з майданчика.Неадекватна особа.на прохання щоб підтвердила документально що це її приватрна територія вона сказала що незообов'язана надавати такі документи. Жах.

Алла Демидюк: Якщо комусь не подобається на нашому майданчику і наші тьотки прохання зробити собі в своєму дворі а наші мешканці вклали кошти і свою працю... Бажаючих багато, але не всі знають, що це приватна територія. Майданчик огороджений і є вхід, а ті, що пишуть, лізуть через паркан. Як майданчик ремонтували, бажаючих не було, а зараз охочих чужих багато.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter