Українська співачка Світлана Лобода, яка активно гастролює Росією, заявила, що з часом "повернеться" в рідну країну.

Читайте також: За глибину в очах: Лобода призналась в любові російському співаку

Скандальна запроданка Світлана Лобода оприлюднила фрагмент кліпу на пісню "Випадкова".

Також, очевидно, після того, як оголосила новий тур по Росії і Туреччині, не включивши в нього Україну, оголосила своїм фанам, що "повернеться" в рідну країну. Відео з'явилося на її сторінці в Instagram.

"Була в нашому житті історія, її інсценував один телевізійний канал. Тяжкий був час, але життя все розставило по своїх місцях...", – прокоментувала ролик українська співачка. До тексту вона додала хештег "ми повернемося".

Судячи з уривку, у центрі кримінально закрученого сюжету співачка, за якою полює папараці. А через кілька секунд після появи героїня кліпу стає свідком злочину, який вчиняється у неї на очах.

Читайте також: Скандальні українські співачки отримали нагороди в Росії

Судячи з усього, артистка згадала скандал з телеканалом "1+1" у березні 2017 року, тоді журналісти проводили зйомки у будинку Світлани Лободи для проекту "Українські сенсації". Помітивши знімальну групу, дві машини охорони співачки заблокували репортерів і відібрали камери, погрожуючи зброєю.

Незабаром після цього Світлана Лобода випустила кліп до пісні "Випадкова", в якій показала сюжет журналіст напав на її охоронця, вона а також вирушила до Москви на передачу "Пусть говорят" з Андрієм Малаховим, де розповіла про "зухвалості" українських ЗМІ. При цьому артистка залюбки показала свій будинок журналістам з РФ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter