Фінальний епізод розслідування про те, як друзі президента Петра Порошенка розкрадали оборонку, дивіться сьогодні, 11 березня, о 19.30.

Читайте також: "Свинарчуків Порошенка – за ґрати": у Києві активісти вимагають заарештувати Гладковських

У новій частині резонансного розслідування Bihus.info, журналісти розкажуть про те, як правоохоронці замість закривати – прикривали злочинні схеми, а також скільки коштує лояльність податкової та СБУ. Також журналісти покажуть, як прокуратура тричі поховала розслідування по оборонних аферах хлопчиків, і як НАБУ з ними дружило та допомагало – замість допитувати і саджати, пише ІА Волинські новини.

"Тут недавно глава ГПУ і глава НАБУ дали по брифінгу. Напакували багато красивих заяв, частина з яких відверта брехня. Частина – маніпуляція. Частина правда. Загалом, контори почали валити вину один на одного.

Читайте також: 2 паспорти України, елітні автівки та офшорні компанії: як живе мажор Гладковський, який розкрадає "оборонку"

Сумна правда в тому, що обидва відомства в цьому замішані від і до. Хоча розчарування від НАБУ звичайно більше. Але це головним чином тому, що від генпрокуратури ми якось взагалі відвикли особливо чогось очікувати. А СБУ на брифінг не вийшло. Але теж замазане. А про податківців я не говорю.

Ця справа Гладковського – натуральний рентген системи. І показує перелом на переломі", – пише керівник проекту Денис Бігус у Фейсбук.