Директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Костянтин Нестеренко відсторонений від виконання посадових обов’язків.

Читайте також: Яке минуле чергового луганського чиновника з Волинської ОДА (відео)

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Таке рішення прийняв голова облдержадміністрації відповідно до Закону України "Про державну службу" у зв’язку з колективним зверненням керівників інтернатних закладів області, яке набуло значного резонансу у засобах масової інформації.

Зокрема, стосовно Костянтина Нестеренка порушене дисциплінарне провадження, на час проведення якого він відсторонений від виконання обов’язків за посадою.  Це дасть змогу вивчити наявність протиправних дій у діяльності директора департаменту соцзахисту під час виконання ним посадових обов’язків та встановити наявність факту вчинення дисциплінарного проступку.

Читайте також: Скандал у Волинській ОДА: чиновницю звинувачують у зловживанні службовим становищем (фото)

Нагадаємо, керівники п’ятьох інтернатних закладів Волинської області заявили про спроби вимагання коштів, шантаж та тиск з боку новопризначеного директора департаменту соцзахисту населення Волинської ОДА Костянтина Нестеренка, який прибув працювати з Луганщини. Зі слів очільників закладів, за місяць роботи Костянтин Нестеренко жодного разу не поцікавився станом справ у закладі, натомість почав по декілька разів вимагати одну і ту ж фінансову звітність, тиснути на директорів та прямо заявляти про те, що він буде "уничтожать директоров интернатов".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook