Скандальну депутатку Луцької міської ради Юлію Вусенко планують вивести зі складу комісії з питань впорядкування назв вулиць міста. Підставою для цього стала її заява.

Читайте також: Як збагатилась скандальна екс-секретарка Луцькради Юлія Вусенко за рік

Про це йшлося 24 вересня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише Інформаційне агентво "Волинські новини".

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, відповідно до Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" надійшло звернення від депутата Юлії Вусенко щодо виходу зі складу комісії міської ради з питань впорядкування назв вулиць міста.

Окрім того, вивести із складу комісії Ярослава Матвіїва та включити до складу начальника управління містобудування Софію Гулу. Обрати головою комісії з питань впорядкування назв вулиць міста Миколу Федіка.

Отож, члени комісії рекомендували підтримати проект рішення на сесії.

Читайте також: Працюйте хоч в одній комісії, а не кудкудахтайте! – депутат до скандальної екс-секретаря Луцькради

Нагадаємо, що Юлія Вусенко неодноразово скомпрометовувала себе недостойною поведінкою, брудними висловлюваннями на адресу інших депутатів у міськради, потрапляла і різноманітні скандали. 

Також Юлія Вусенко в доробку за попередній рік має половину пропущених пленарних засідань сесії міськради, ігнорування засідань комісій, жодного депутатського запиту та депутатського запитання, лише два депутатських звернення. На сьогодні депутатка не входить до жодної з постійних комісій міськради.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter