Одіозний помічник нардепа-олігарха та псевдоблагодійника Степана Івахіва, негласний куратор медійного та інформаційного напрямку роботи в "Континіумі" та радник очільника Волинської обласної державної адміністрації Денис П’ятигорець показав свої "убогі" статки. Відзначимо, що наразі він є кандидатом на посаду заступника голови Волинської ОДА.

Читайте також: Одіозний запорізький екс-регіонал хоче стати заступником голови Волинської ОДА

У декларації за 2017 рік скандального екс-регіонала вказано про те, що він одружений та має доньку.

Щодо основного доходу, то П’ятигорець задекларував всього 40950 гривень. Тобто за місяць "бідолаха" заробляє всього 3412,50 гривень (!) у фонді Степана Івахіва "Патріоти Волині". Невже бос-олігарх П'ятигорця настільки низько цінить його роботу у своєму фонді? Схоже, кандидат в заступники голови ОДА Волині має всіх за дурнів, декларуючи настільки скромні статки, які аж ніяк не співпадають з його способом життя.

Також декларант вказує, що володіє чималими готівковими коштами в обсягах 160000 гривень та 91000 доларів.

Із рухомого майна у Дениса П’ятигорця немає нічого. Натомість у власності його другої половинки знаходяться два автомобілі "Honda Jazz" 2008 року випуску та "Toyota Rav-4 Hybrid" 2017-го.

Читайте також: "За знеціненням інших осіб ховається власна нікчемність", – психолог про помічника волинського олігарха

Додамо, що скандальний екс-регіонал володіє квартирою у Запоріжжі, проте на Волині він проживає у величезному будинку, який мав би належати вдові Ігоря Єремеєва Тетяні та їхнім дітям. Однак олігарх Степан Івахів позбавив дружину свого колишнього друга та партнера спадку, відібравши при цьому маєток, в якому і оселився Денис П’ятигорець.

Щодо дружини П'ятигорця, то у своєму володінні жінка має на банківському рахунку – 77501 гривня, а в готівкою – 37000 гривень, 6000 доларів, 2000 євро. Крім того, сім’я отримала 24080 гривень соціальних виплат по догляду за дитиною до 3 років.

Читайте також: Відомий луцький активіст "потролив" скандального запорізького "регіонала"

Нагадаємо, свого часу екс-регіонал П’ятигорець працював у Запоріжжі на регіональному телебаченні, де щиро виспівував оди режиму Януковича, Ахметову, Азарову і щедро поливав брудом місцеву і українську опозицію. Проте, не зробивши для рідного міста за кілька років нічого корисного, один з найбільших прогульників міськради уже в 2012 році приїжджає на Волинь втілювати брудні виборчі технології, які практикувалися на Сході. Та виборча кампанія запам'яталася волинянам тотальним підкупом виборців, маніпуляціями проти опонентів у ЗМІ і "каруселями" на виборчих дільницях від олігарха Івахіва.

Зрозуміло, що школа "Партії регіонів" не пройшла даремно для П'ятигорця і він наскрізь просяк її азами і цінностями, які не чужі й Івахіву. У Запоріжжі досі пам'ятають діяльність обранця громади П'ятигорця і називають його "ганьбою міста". Що ж, на Волині цей пропагандист "Континіуму" з командою, впевнено крокує до подібного титулу.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter