Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк написав заяву на звільнення та наголосив, що буде просити президента швидше призначити нового керівника району.

Читайте також: "Є загроза життю дітей": школа на Волині потрапила у гучний скандал

Про це Линдюк написав на своїй сторінці у Facebook.

"Так як і обіцяв – у день складання присяги новим Президентом України напишу заяву із проханням про звільнення. Заява написана! Буду просити Президента швидше призначити нового голову РДА. Вірю, що буде виконано обіцянку привести нових людей у владу", – йдеться у дописі.

Читайте також: Школа на Волині не має даху через діяльність скандального Маневицького голови РДА

Нагадаємо, у Маневицькій школі №2 досі немає даху, через що дощ заливає шкільне приладдя: меблі, учнівські речі та стіни.

"В цій школі почали заміну даху в кінці серпня. Певна річ, що замінити дах до початку осінніх дощів вони не встигли. Замовник ремонтних робіт Маневицька РДА в особі Андрія Линдюка. А хто зараз буде відповідати за те, що школа без даху, за рахунок чого руйнуються стіни, підлога, меблі, вчора вибило електроенергію бо дощ залив щиток?" – пише у Фейсбук активіст Сергій Рижков та звертається до голови ОДА Олександра Савченка, голови Маневицької РДА Андрія Линдюка, депутатів та Прокуратури області.

Також, як повідомлялось раніше, скандальний очільник Маневиччини Андрій Линдюк, який цілком абстрагувався від махінацій з бурштиновими землями у районі і дозволив шахраям цинічно обдурити державу та людей. У результаті багаті цінними надрами землі за безцінь дістались незрозуміло кому. Громада області не отримає ні копійки за видобутий на Маневиччині спритниками бурштин.

Голова РДА запам`ятався мешканцям району і перешкоджанням діяльності ДП "Волиньторф" і уїдливими постами негідними держслужбовця на адресу його керівництва і керівництва місцевої профспілки, депутата районної ради пані Аліни Базарнової. Через це бюджетоутворююче підприємство опинилося перед загрозою закриття, а комунальні заклади освіти області перед зривом опалювального сезону, якби не втручання НДУ Ірини Констанкевич та Волинської обласної ради. Окрім того, Андрій Линдюк "зірвав" забезпечення дітей-чорнобильців харчуванням у школах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook