Народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна накинувся на прихильника кандидата у президенти Володимира Зеленського Святослава Юраша.

Читайте також: Як одружений одіозний депутат від БПП обирає собі юних помічниць-коханок

Це сталося у коридорах телеканалу Zik після ефіру програми, на якій обговорювалися другий тур виборів президента України та майбутні дебати між кандидатами на цю посаду, передає ТСН.

Коли Святослав Юраш ішов до гримерки, його перестрів Барна. При цьому депутат не був запрошений на ефір, а спеціально приїхав на телеканал, почувши заяви представника "Зе! Команди".

На кадрах з камери відеоспостереження видно, що депутат схопив Юраша за горло і кілька разів струсонув, порвавши сорочку. У конфлікт втрутилася охорона телеканалу, припинила сутичку і вивела скандального депутата з приміщення.


Святослав Юраш, який, до слова, у лютому отримав від президента України Петра Порошенка орден "За заслуги" III ступеня за діяльність під час Революції Гідності, розповів на своїй сторінці у Facebook, що Барна розгнівався через слова про причетність президента до Іловайської трагедії.

Читайте також: "Ви всі лайно", − нардеп Барна звернувся до виборців

"(Олег Барна) взявся рвати мою улюблену сорочку і вимагати, щоб я не говорив про головнокомандувача та Іловайськ. З взаємними криками розійшлись. Дякую поліції", – написав Юраш, оприлюднивши фото порваної сорочки.

Читайте також: Скандально відомого нардепа Барну вимагають позбавити депутатства

Олег Барна зі свого боку підтвердив, що приїхав на телеканал, коли почув в ефірі слова Юраша про події в Іловайську. Депутат вдягнув військову форму і побіг на телеканал. Барна стверджує, що під час розмови його опонент "шарпнувся і вишиванку свою порвав".

Олег Барна не вперше потрапляє у скандальні ситуації. Найвідоміший скандал за його участі трапився у грудні 2015 року, коли він намагався винести з трибуни Верховної Ради тодішнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. У жовтні минулого року Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова у кулуарах Верховної Ради. Реакцію нардепа викликало запитання журналіста про кнопкодавство. А у грудні минулого року Олег Барна в ефірі парламентського телеканалу "Рада" почубився із нардепом від ВО "Свобода" Юрієм Левченком.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook