Заслужений артист України, акордеоніст Ігор Завадський, якого раніше звинувачували в розбещенні малолітніх, зізнався, що лікарі діагностували у нього 4−ю стадію СНІДу.

Читайте також: Для мене це один народ: зірка Дизель Шоу знову потрапив у скандал (відео)

Про це Завадський написав на особистій сторінці у Фейсбук, попросивши передплатників про фінансову підтримку. До свого посту акордеоніст додав фото з клініки, куди потрапив з підозрою на коронавірус. Після всіх необхідних обстежень лікарі озвучили діагноз серйозніший за Covid−19.

"Ковіда немає, тест негативний [...] Прийшов інший тест − у мене ще й 4−та стадія СНІДу. Орієнтовне зараження 7−8 років тому", − написав він.

Артист припустив, що на СНІД його могли заразити у в'язниці, де з 2014 року він почав відбувати свій 13−річний термін, призначений судом у липні того ж року за розбещення неповнолітніх: "Я був у в'язниці. При надходженні брали тест на ВІЛ, двічі у кожного. І єдиний варіант, що випадково або спеціально мені ввели ВІЛ в СІЗО".

Лікарі почали лікування Завадського. "Сім крапельниць на день з найсильнішим антибіотиками, купа таблеток і процедур. Вставати не можу взагалі. Навіть лежати тільки на спині виходить", − продовжив він. При цьому музикант уточнив, що цієї весни схуд на 10 кг.

Читайте також: "Як ці потвори остогидли!": Фаріон потрапила в гучний скандал через євреїв

Нагадаємо, раніше Ігоря Завадського звинувачували в розбещенні неповнолітніх учнів у періоді з 2009 по 2012 рік. У липні 2014−го Подільський районний суд Києва засудив акордеоніста Ігоря Завадського до 13 років в'язниці, але Завадський вийшов на волю вже влітку 2016−го. Апеляційний суд Києва скасував озвучений раніше вирок, так як у справі проти артиста нібито виявили серйозні порушення в першій інстанції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook