Згідно прогнозу синоптиків Українського гідрометцентру на найближчі дні, вже зовсім скоро опади припиняться, а з 29 березня можна очікувати потепління.

Читайте також: Тиждень в Україні розпочнеться дощами

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Так, в середу, 27 березня, на більшості території України, окрім  західних областей і Криму, очікуються опади у вигляді снігу і  дощу,  а також нічні морози. Вдень очікується 7-11  градусів тепла на сході і на півдні, 3-6 градусів тепла на решті території. Вночі прогнозується від 1  морозу до 4  тепла.

Також Укргідрометцентр прогнозує опади у вигляді снігу і дощі з снігом на всій території України, окрім західних областей.

Читайте також: Як побороти весняну депресію: три дієві поради

Та вже з 28 березня синоптична ситуація почне поліпшуватися. В четвер прогнозується сонячна і суха погода. Вдень 6-8 градусів тепла, вночі від -3 до  2 градусів тепла. Опадів не очікується.

В п’ятницю, 29 березня, в Україну повернеться довгоочікуване тепло –  вдень на сході очікується 5-7 градусів тепла, на решті території країни  повітря прогріється до 10-12 градусів тепла. Вночі на всій території України триматимуться невеликі морози – 1-3 градусів нижче нуля.

Однак вже в суботу на всій території можна буде насолоджуватися весняним теплом – буде сонячно, опадів не прогнозується. Вдень очікується 9-15 градусів тепла,  вночі до 3 градусів тепла, однак на сході України вночі триматимуться невеликі морози – до 1 градуса нижче нуля.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook