Батьки досить часто відправляють своїх дітей покататися на роликах без їхнього супроводу, і навіть не здогадуються про те, що може чекати на їхніх синів та доньок. Такий випадок і трапився на арені розваг Generator City, яка знаходиться у ТРЦ ПортCity.

Читайте також: Бидлоstyle або п’яні оргії в ПортCity

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала лучанка Світлана Сасюк.

"Повне розчарування. При ціні 55 грн за годину з особи, нам на три особи видали – один вішак на три зимові куртки, один шкафчик, куди слід було запихнути – три пари зимового взуття, 3 сумки, шарфи, 2 кофти. І головне – дали 3 пари вбитих в повну ж. , вонючих, нічим не митих і не оброблених, ледь живих роликів", – йдеться у повідомленні.

Жінка зазначає, що їй видали ролики, які щойно здали. При цьому, вони не були навіть оброблені.

"На роликах сина шнурки були порвані, затянути їх у петлі для фіксації ноги було нереально. 

При вимозі надати кожному шкафчик- адже заплачено за кожного з трьох нам видали аж ще один ключик. Вже підійшовши до шафок стало зрозуміло, чому так: 75% шкафів не мали замка – все розтрощено. А в одній із наших шафок лежала купа сміття, яку ніхто і не збирався прибирати", – обурюється Світлана.

Читайте також: П’яні охоронці «Порт City» кричали на дідуся та принижували його за втрачений талон на паркінг

Лучанка зауважує, що в той момент на ролледромі було близько 50 осіб, незважаючи на те, що це будній день, а отже "ролледром непогано заробляє".

"Висновок: носити свої кровно зароблені гроші, тому, хто ставиться до мене – свого клієнта, як до бидла, я більше не буду. І перш ніж відпустити свою дитину туди – сім раз задумайтесь", – резюмує Світлана Сасюк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook