У Ковелі в приватному будинку на провулку Шевченка в результаті загорання, півторарічна дівчинка померла у кареті швидкої допомоги.

Читайте також: На Волині п'яний чоловік підпалив "Дім молитви"

Сусід Віктор Ремарчук каже: сім'я благополучна, молода, мама вийшла в магазин за хлібом, у той час діти почали гратися феном, у результаті виникла пожежа, пише ІА Волинські Новини.

"Я приїхав, вже пожежні були. Мама десь вийшла за хлібом, лишила вдома двох дітей: півтора- і трирічну дівчаток. Старша була в шоці, розказувала: фен включила чи то був увімкнений, він почав горіти й ліжечко загорілася. Вона вибігла, кричала, сусід курив, побачив дим – викликав пожежних, вже мама прибігла, винесли дитину, вона вже була мертва – геть обгоріла. А старший хлопчик у школі був", – каже ковельчанин.

У місцевій лікарні заступник головного лікаря Ольга Козачук каже: старшу дівчину до них не доставляли, швидкою у Луцьк не везли. Зі слів заступника начальника слідчого відділу ковельської поліції Катерини Виндюк, видимих ознак ушкоджень у старшої дівчинки не було. Відкрито кримінальну справу щодо порушення правили пожежної безпеки, що призвело до загибелі людини.

"Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам 23 листопада о 10:30. Загорівся одноповерховий цегляний будинок, де без нагляду перебувало двоє малолітніх дітей. За попередньою версією причиною загорання є дитячі пустощі із електроприладами", – повідомила речниця управління ДСНС в області Ірина Варварук.

Читайте також: На Волині під час пожежі у будинку знайшли тіло людини

З її слів, пожежа була локалізована за 6 хвилин ще 16 хвилин знадобилося, щоб її ліквідувати. Старша дівчинка не постраждала, її життю нічого не загрожує.

Як повідомила речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук, півторарічна дівчинка померла в кареті швидкої допомоги.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter