Захист Зайцевої, яку визнали винною у моторошній дорожньо-транспортній події в Харкові, кардинально змінив тактику – якщо в суді першої інстанції дівчина визнавала свою провину, то тепер вважає, що вирок був занадто суворий, їй можна дати умовний термін.

Читайте також: Тіла розкидало дорогою: на трасі біля села сталась моторошна аварія (фото)

Нові деталі скандальної справи Обозревателю повідомила адвокат рідних загиблих Лариса Матвєєва.

За її словами, коли почнеться слухання по апеляції, поки не ясно: "Все залежить від завантаженості суду. Засідання може початися через кілька місяців".

Матвєєва також додала, що тепер Зайцева вважає, що їй повинні винести вирок з мінімальним терміном за цією статтею, а це 5 років позбавлення волі. Крім того, винуватиця смертельної аварії хоче, щоб суд виніс рішення про випробувальний термін. Фактично, додала адвокат, Зайцева наполягає на умовному терміні покарання.

"Така цинічна позиція Зайцевої залишає негативне враження. І психологічно впливає на рідних загиблих і потерпілих. Тому що люди вважають вирок неостаточним, який можуть переглянути. Люди і так вважають, що 10 років – це мінімальне покарання за таку кількість жертв", – підкреслила юрист.

Читайте також: Українець загинув у жахливій аварії у Польщі (фото)

Стосовно  другого винуватця аварії Геннадія Дронова, він також вважає себе невинним і сподівається на виправдувальний вирок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook