У мережі з'явилася чергова світлина однієї з головних підозрюваних у смертельній ДТП у Харкові Олени Зайцевої, зроблена у залі суду на нею. На кадрах, зокрема, помітно як обличчя у імовірної винуватиці резонансної події суттєво погладшало – цей факт неабияк розгнівав користувачів у мережі.

Читайте також: Реп-батл Каменських і Полякової змусив Eminem задуматися про самогубство

Відповідну світлину Зайцевої оприлюднила журналістка Тетяна Доцяк на своїй сторінці у Facebook.

Щоправда, вона обурюється не зовнішністю Зайцевої, а кількістю її адвокатів, яких може стати чотири. Також представниця ЗМІ свій допис проілюструвала світлиною імовірної винуватиці ДТП на Сумській, яку було зроблено під час останніх слухань щодо її справи.

Але багато хто з користувачів звернув увагу саме на останнє. Зокрема, деякі юзери відзначилися гнівними коментарями щодо надкруглого обличчя Зайцевої.

Читайте також: Ані Лорак сильно змінилася: шанувальники здивовані фото

"Підсудна у казематах наїла собі таке... обличчя, що у разі слідчого експерименту знадобиться кабріолет. Без бічних вікон", "Погано годують. Опухла від голоду... Чесно, погладшала", "Зауважу: дівчина погладшала... ось вам і кровушка невинно убієнних!! І місто юристів Харків... і де немає справедливості!!", "Дівчинка від сліз зовсім пухнути стала бідненька!.. ", "Розжиріла ..., напевно вдень і вночі про загиблих думає", – пишуть коментатори під фото, яке також набуло розголосу у мережі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter