Винуватець смертельної аварії, 18-річний хлопець, яка сталася у ніч на 1 січня у селі Тарасове Луцького району, спочатку втік, а потім сам повернувся на місце події, заявивши про скоєне.

Читайте також: На Волині в новорічну ніч спіймали трьох п'яних водіїв

Про це стало відомо "Першому" з неофіційних джерел.

Нагадаємо, аварія сталася вночі 1 січня близько 02:00. Автомобіль наїхав на 19-річну жительку Луцька й залишив місце пригоди. Потерпіла померла на місці ДТП. 

Встигла помітити колір авто

Як стало відомо, дівчина з подругою ішла дорогою, яка веде до корпусу обласної лікарні в селі Боголюби. Помітили автомобіль, розійшлися на краї дороги. Але машина все ж збила дівчину – і помчала далі.

Подруга помітила колір авто. Почала шукати подругу, не могла її знайти – село, ніч. Зупинила машину, яка проїжджала поряд. Люди допомогли знайти тіло подруги − воно відлетіло з дороги. Викликали медиків і поліцію.

Згодом на місце події з’явився чоловік, який заявив, що це він був за кермом машини. А машина, мовляв, застряглу в багнюці у полі.

З’ясувалося, що два місяці тому у дівчини, яка загинула, помер тато. Про це розповіла її мама, яка приїхала на місце пригоди.

Першими приїхали луцькі патрульні

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Волині, першими на місце події прибули луцькі патрульні – попри те, що пригода сталася не у межах території їх обслуговування.

Читайте також: Поблизу Луцька водій насмерть збив дівчину

"Ще до прибуття слідчо-оперативної групи луцькі патрульні встановили особу потерпілої, опитали свідків, огородили місце події, знайшли координати родичів, оглянули райони поблизу. Автомобіль з місця події зник, втім через годину знайшли його в болоті без номерів і з явними пошкодженнями. Усю інформацію передали слідчо-оперативній групі поліції Луцького району, яка далі працювала на місці події", − повідомили у прес-службі волинських патрульних.

Як стало відомо виданню "Під Прицілом" з власних джерел, 18-річний молодик отримав посвідчення водія лише на початку грудня, 12.12. 2018 року.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter