Народні депутати від БПП Ірина Геращенко та Марія Іонова зареєстрували законопроект про обов'язкові дебати кандидатів перед другим туром виборів президента. Про це Геращенко, яка активно виступає на підтримку чинного президента, написала в Facebook.

Читайте також: Порошенко очолює антирейтинг довіри українців

"Виборці повинні зробити усвідомлений, а не скайп-вибір. Петро Порошенко готовий до дебатів з будь-ким, хто вийде в другий тур. А ось у разі виходу туди персонажа Зе, є передчуття, що ляльководи спробують його заховати від народу на три тижні . Дуже хочеться дебатів. Боюся, це може виявитися смішніше будь-яких гуморин", – зазначила Ірина Геращенко і прикріпила до посту першу сторінку проекту закону.

Говорячи "скайп-вибір", Геращенко, очевидно, натякає на виступ Володимира Зеленського по скайпу в ефірі передачі "Право на владу" на 1+1, яке відбулося в березні.

Читайте також: "Зеленський у порівнянні з Порошенком жалюгідний любитель", – Саакашвілі

Відзначимо, що зараз на телеканалі UA: Перший проходять виступи всіх кандидатів в президенти. Ні Петро Порошенко, ні Володимир Зеленський не прийшли в студію для звернення до українських громадян. Вони надіслали заздалегідь записані ролики.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook