Разом із частковим відновленням ходу пасажирських поїздів, "Укрзалізниця" відновлює і приміське сполучення на окремих напрямках.

Читайте також: "Укрзалізниця" розпочала продаж квитків на поїзд "Київ-Ковель"

Зокрема, з 1 червня на Волині почнуть їздити приміські поїзди з Ковеля до Луцька, Маневич, Іванич. Тобто, поки що сполучення буде в межах області. Про це можна довідатися на сайті Львівської залізниці, пише Кордон.

Так, з Ковеля до Луцька поїзд відправлятиметься о 18.52 (прибуття о 20.57), до Іванич – о 19.50 (прибуття о 21.44), до Маневич – о 20.30 (прибуття о 22.18).

У бік Ковеля всі потяги відправлятимуться вранці: з Луцька – о 4.42 (прибуття о 7.14), з Маневич – о 5.12 (прибуття о 7.10), з Іванич – о 4.47 (прибуття – о 6.43).

Повністю з графіками руху вказаних поїздів можна ознайомитися за наступними посиланнями:

Ковель – Луцьк

Луцьк – Ковель

Ковель – Маневичі

Читайте також: Лікарі розповіли про стан обпечених на Волинській залізниці юнаків

Маневичі – Ковель

Ковель – Іваничі

Іваничі – Ковель

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на 6 поїздів далекого сполучення у напрямку Заходу України, які почнуть курсування від 4 червня 2020 року. Зокрема можна придбати квитки на поїзд сполученням Ковель-Київ, який курсуватиме через день: із Ковеля – від 3 червня по непарних днях, із Києва – від 4 червня по парних.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook