У липні станемо свідками повного сонячного і часткового місячного затемнення.

Читайте також: Прямо під час затемнення в Місяць врізався метеорит (фото)

Про це розповіла астролог Олена Максимова, пише Gazeta.ua.

"В ніч з 2 на 3 липня відбудеться сонячне затемнення, − говорить Максимова. – Це несприятливий для початку більшості справ день. Цієї доби краще завершувати розпочате. Звільніться від зайвих речей. Зробіть генеральне прибирання оселі. Повертайте борги, прощайте і просіть вибачення".

Більшість проблем виникатиме через поспішність та прийняття непродуманих рішень.

"Не покладайтеся на свою інтуїцію. Вона підведе, − розказує Максимова. − Ходіть обережно крутими стежками, дивіться під ноги. День, коли відбудеться сонячне затемнення, сприяє боротьбі зі шкідливими звичками. Не буде вдалих покупок. До крамниць ходіть лише за продуктами".

Особливий вплив сонячне затемнення матиме на закоханих.

"Одруженим небезпечно вести подвійну гру. Службові романи матимуть плачевні наслідки. Помиритися з коханими не вдасться. Партнери не налаштовані на зближення. Їм хотітиметься розпалити конфлікт з новою силою. Якщо не хочете втратити коханих, зумійте змовчати та втриматися від критики", − каже астролог.

За словами Максимової, непростим виявиться 1 липня − доба напередодні сонячного затемнення.

Читайте також: Спека повертається: синоптик поділилася прогнозом на перші дні липня

"Це період загострення психічних захворювань, − говорить астролог. – У родичів, друзів, колег та знайомих спостерігатимете перепади настрою. Слідкуйте за тим, що говорите. Необережно кинуте слово може ускладнити стосунки з людьми, яких ви любите і шануєте".

Українці відчують на собі вплив сонячного затемнення, але не зможуть за ним спостерігати. Побачити його можна буде тільки в Чилі й Аргентині.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook