У Нововолинську, у дворі будинку №3 на бульварі Шевченка підприємець Юрій Сиротюк своїм коштом облаштував ігровий майданчик для дітей.

Одразу після Великодня підприємець привіз у двір гойдалки, лави, гірки, карусель. Мешканці будинку дуже задоволені таким подарунком, передає "Радар".

Читайте також: У Луцьку урочисто відкриють футбольне поле в одному із мікрорайонів

Також у планах Юрія Сиротюка – впорядкувати територію біля магазину "Альфа". Засипати щебенем вибоїни на дорозі, розчистити майданчик, аби дітям було комфортніше.

"За ігровий майданчик билися три двори, що сусідять із "Альфою". Мовляв, встановіть у нас… ні, у нас, нам потрібніше. Зрештою, поки що так", – каже Юрій Іванович.

"Хочу обгородити майданчик дерев’яним парканом, аби дітям було безпечніше бавитись. Увесь цей проект обійдеться мені приблизно у 100 тисяч гривень. Але добросусідство й радість малечі того варті!

У будинку діє ОСББ, тож я запропонував: візьміть майданчик на свій баланс. Буде контроль із боку мешканців – не буде розкурочених гойдалок і потрощених лав, а буде отак гарно, як зараз. 

Готовий разом із мешканцями цих дворів подбати про подальше облаштування спільного простору. Хай виявляють ініціативу! Допоможу чим зможу", – запевнив Сиротюк.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter