Віра Брежнєва − не українська співачка. Таку заяву сама артистка, яка народилася в місті Кам'янське Дніпропетровської області, зробила в інтерв'ю українофобу В'ячеславу Манучарову.

Читайте також: Брежнєва здивувала мережу несподіваною зміною іміджу (фото)

Ведучий Манучаров, який є затятим шанувальником Володимира Путіна, дорікнув артистці в тому, що в пошуковику "Яндекс" вона "в дивному статусі", тобто, вказана як "українська співачка". На що Брежнєва відповіла, що "ніколи не була українською співачкою", розповідає РБК−Україна.

"Я ніколи не була українською співачкою, тому що не брала там участі ні в одній "Пісні року". Мене сама Україна не сприймала. Плюс, ще вважається, щоб бути українською співачкою, в тебе повинні бути пісні українською мовою. А в мене їх немає. Коли я прийшла в "ВІА Гру", мій перший концерт був у Санкт−Петербурзі. З самого початку 16 років тому я почала гастролювати по всьому СНД і всьому світу", − сказала Віра.

Після цих слів Манучаров сказав, що "Яндекс" має виправити "українську співачку" на "російську".

"Або просто на співачку. Або дописати "співачка родом з України", − сказала Брежнєва.

Слова зірки викликали бурю обурення у її шанувальників з України: "Вона мені раніше навіть подобалася, поки рот не відкривала"; "Відразу скажу: я не хейтер, але до чого ж примітивна панночка"; "Фу, Вєрка гидка. Зі своїм награним позитивом. Тараторить, як кулемет. Як була колгосп, так і залишилася"; "Вона дуже примітивна і занадто солодко її підносять. Усередині напевно повно бруду"; "Добре, що цей ''талант'' звалив з України остаточно!"; "Бідна, так злякалася, що назвали українською співачкою. Гидко дивитися. Іуда, яка продалася за 30 срібняків. Живе в Україні і соромиться цього. Щур".

Читайте також: Даша Астаф'єва назвала своє головне табу в сексі

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook