Настя Каменських по праву пишається своєю фігурою − співачці вдалося помітно схуднути і підтягти форми, так що тепер вона з задоволенням підкреслює їх відвертими нарядами і частенько позує в купальниках.

Читайте також: Олегу Виннику у бійці за дівчат вибили зуби

Так, днями співачка похвалилася пишним бюстом, одягнувши сріблясту міні−сукню з відкритими плечима. Тепер же шанувальникам з'явиться відмінний шанс намилуватися на спокусливу артистку − Настя стала головною героїнею весняного номера чоловічого журналу XXL Ukraine і знялася у пікантній фотосесії.

Знімок обкладинки зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На спекотному фото Каменських з'явилася в чорній спідниці з відвертими розрізами на стегнах і незвичайному короткому топі, виконаному з круглих сріблястих частин. Ефектний образ доповнюють масивні сережки і цікава зачіска − волосся співачки зібране ззаду і ефектно спадає на груди і плечі.

"New cover. Весна − це різні настрої. Від ніжних квітучих бутонів до буйних і зухвалих фарб. В моїй новій фотосесії для журналу XXL ви побачите цю яскраву палітру настроїв", − прокоментувала співачка.

Спокуслива Настя Каменських знялася у пікантній фотосесії для чоловічого журналу

Також Настя приміряла звабливі блузки, спідниці, боді і сукні, а на деяких кадрах позує на тлі джунглів або ж басейну.

"Новий номер чоловічого журналу XXL по−справжньому весняний. Переважно завдяки чарівній NK – Насті Каменських. Співачка, яка першою серед українських зірок вийшла на світовий музичний ринок і підкорила Латинську Америку, прикрасила обкладинку", – презентували спільну роботу представники видання.

Читайте також: Екс-Борис Апрель кардинально змінив імідж і вибрав нове ім'я (фото)

Шанувальники почали обсипати співачку компліментами, при цьому багато відзначили, що на фото з обкладинки вона схожа на молоду Дженніфер Лопес.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook