Міністр інфраструктури Володимир Омелян відреагував на відеозвернення президента Володимира Зеленського, де він висловив сумніви в корисності міністра, який "будує дороги тільки у власному Facebook". Омелян написав в Facebook, що йому "дуже лестить увага президента України".

Читайте також: Зеленський зареєстрував законопроект про розширення люстрації: хто потрапляє у цей список

"У кожному його ролику на внутрішньополітичну тематику є згадка моєї скромної персони. Добре, що належне виховання, вища освіта та досвід роботи не дають шансу на народження у мене манії величі", – зазначив Омелян.

Він поцікавився, чого досяг Зеленський після вступу на посаду.

"Все погано і всі не такі – це чудова теза. Я її чув і 15 років тому, і 9 років тому. Чую останні п'ять. Ви самі-то що намагалися зробити? Майже два місяці вже пройшло... Або тупо немає повноважень, знань, умінь, бачення, команди, бажання, часу? Ну, протягнете ви на хайп: "Ссиш, ти, чорт, лушпарік", ще місяць-другий, а далі люди заглянуть в холодильник і запитають: "А що, крім "Сватів" і "Кварталу 95" по телебаченню, нас годувати не будуть?" і поїдете ви в Ростов, вести "Сміхопанорами" на регіональному телебаченню", – написав Омелян.

Читайте також: Телеміст з Росією – це спільна передвиборна технологія Порошенка і Медведчука, – Мураєв

Міністр додав, що президентом бути дуже важко.

"І для людини, яка ним є або прикидається, і для своєї сім'ї. Готуйтеся, тому що спасибі ніхто не скаже точно, навіть якщо зробите грандіозні звершення. Пощастить, якщо не будуть проклинати. Правда, ілюзій щодо ймовірності таких змін у вашому виконанні у мене вже не залишилося", – підсумував він.

Свій пост міністр Омелян супроводжував такою ілюстрацією:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook