Повідомили причуну смертельної аварії, що сталось на Волині поблизу села Оконськ.

Читайте також: У Луцьку легковик протаранив авто служби таксі (фото)

Причиною дорожньо–транспортної пригоди став раптовий інсульт у водія "швидкої". Смертельна аварія забрала життя у двох людей, ще двоє – у важкому стані.

Про це повідомив заступник головного лікаря з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільного захисту населення Комунального закладу "Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф" Володимир Шмаль, пише ІА Волинські Новини.

З його слів, медики та експерти встановили, що причиною масштабної аварії на маневицькому перехресті поблизу Оконська став раптовий інсульт, що трапився у водія "швидкої допомоги" під час руху.

"Спочатку цього не встановили, тому що у чоловіка був свіжий крововилив від удару. Але коли він потрапив до лікарні, після чисельних досліджень та діагностики, ми встановили, що в нього трапився інсульт. І, хоча щодня перед виходом на роботу лікарі проходять перевірку, інсульт – це така річ, яку спрогнозувати неможливо. Це і стало причиною аварії, під час якої загинув пацієнт та донька пацієнта, яка його супроводжувала", – розповів медик.

Також він зазначив, що, за станом на сьогодні, водій "швидкої", що перекинулась під час масштабної ДТП на маневицькому перехресті, перебуває на лікування у відділенні нейрохірургії Волинської обласної лікарні.

Читайте також: П'яний з купою бл*д*й: очевидці про прокурора, який у Луцьку влетів у газовий розподільник на BMW

Нагадаємо, аварія трапилася1 липня по обіді на перехресті поблизу поліцейського пункту біля селища Маневичі. Через зіткнення 75-річний пацієнт, якого транспортували до Луцька загинув на місці.

За 3 години у реанімаційному відділенні Маневицької районної лікарні не приходячи до тями померла 42-річна донька, яка супроводжувала пацієнта у кареті швидкої.

Водій медичного авто отримав переломи та забої. Фельдшер − у комі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook