Кандидат на посаду директора ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський презентував програму розвитку підприємства, яке вкрай потребує рішучих та кардинальних кроків, спрямованих на розвиток та модернізацію.

Читайте також: Стало відомо, коли у Луцьку розпочнеться опалювальний сезон

Про це розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад у Facebook.

6 листопада відбулося засідання комісії з організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора державного комунального підприємства "Луцьктепло".

Серед головних пунктів перспективного плану розвитку:

– ліквідація збиткових та дрібних неефективних котелень, що дозволить економити мільйони гривень бюджетних коштів;

– повна інвентаризація мереж із впровадженням геоінформаційної електронної системи;

– запровадження білінгової системи, особистих кабінетів споживачів, що значно спростить клієнтам підприємства доступ до інформації, відкриє можливість онлайн-подачі показників та контролю особових рахунків;

– заміна 18 км теплових мереж;

– оптимізація чисельності працівників та структури підприємства;

– запровадження проектів модернізації систем централізованого постачання, серед яких: встановлення ІТП, заміна пальників та насосів, встановлення пластинчатих теплообмінників тощо, а також ряд інших заходів по розвитку підприємства та налагодженню ефективної діяльності.

Під час обговорення пропозицій наголосили на необхідності поліпшення якості відновних робіт після проведення ремонтів працівниками ДКП "Луцьктепло" – цей важливий аспект буде взято на особливий контроль керівника, адже після проведення ремонтних робіт підприємства зобов’язані лишати по собі такий же стан благоустрою території, який існував до початку роботи.

Читайте також: У Луцьку шахраї, видаючи себе за комунальників, проникають в квартири

Іван Скорупський працював заступником головного інженера, а нині – заступник директора з виробництва. Розуміє специфіку роботи підприємства і його проблематику. Досвідчений фахівець із власним баченням подальших змін на підприємстві.

"Оскільки розвиток та усунення збитковості ДКП "Луцьктепло" – це один зі стратегічно важливих напрямків роботи Луцької міської ради, дуже важливим є момент обрання керманича, який усвідомлює обсяги відповідальності, розуміється на особливостях роботи і готовий працювати на результат", – зазначив перший заступник.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook