ЗМІ дізналися, хто очолює виборний штаб лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука, який, за даними медіа, піде на парламентські вибори.

Читайте також: Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук йде на парламенські вибори – ЗМІ

За інформацією НВ, співак вже сформував передвиборний штаб, який очолює екс-заступник міністра економіки Юлія Клименко.

Як пише журнал НВ в статті "Люди, які змінять Раду", передвиборний штаб Вакарчука розмістився по сусідству зі штабом прем’єр-міністра Володимира Гройсмана в бізнес-центрі Horizon, – там давно знаходиться офіс рок-музиканта.

Ні Клименко, ні прес-служба Вакарчука не захотіли надати коментарі для НВ.

Але сам Вакарчук в листуванні з НВ в Twitter підкреслив, що за жодних  обставин не очолить виборчий список БПП-Солідарності. Мовляв, це чутки.

Київський міжнародний інститут соціології невисоко оцінює підтримку умовної "партії Вакарчука" – всього лише на рівні 1,5%. Цей рейтинг може вирости за рахунок частини електорату президента Петра Порошенка і лідера Громадянської позиції Анатолія Гриценка, вважає директор Інституту досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик.

На входження в парламентський список Вакарчука сподівається невеликий політпроект "Дій з нами". Його організували депутати-єврооптимісти Мустафа Найєм, Наталія Кацер-Бучковська та Світлана Заліщук, а також один з творців Національної поліції – Сергій Блажевич. На сайті проекту запущена програма краудфандінга для фінансування промокампанії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook