На посаду першого заступника голови Волинської облдержадміністрації уряд погодив кандидатуру Сергія Мовенка, який до цього працював заступником голови Маневицької РДА.

Читайте також: Партійний розкол: за скільки "Слуги народу" на Волині продають місця у виборчих списках

Відповідне кадрове рішення Кабмін прийняв на засіданні 16 вересня, повідомив у фейсбуці представник уряду у парламенті Василь Мокан, передає Перший.

"Погодити призначення (за проєктами протокольних рішень Кабінету Міністрів України) Мовенка Сергія Олександровича першим заступником голови Волинської обласної державної адміністрації", – ідеться у повідомленні Мокана.

Нагадаємо, Мовенко родом із Луганської області. На посаді заступника голови Маневицької РДА він працював із 14 липня 2020 року. 16 січня 2020 року він подав декларацію як кандидат на посаду голови районної державної адміністрації Волинської області.

Зазначимо, свого попереднього першого заступника Леоніда Кирильчука Юрій Погуляйко звільнив у квітні 2020 року. Кирильчук пропрацював на посаді близько місяця.

У липні суд визнав розпорядження очільника ОДА від 27 квітня про звільнення Кирильчука незаконним та вирішив поновити чиновника на посаді з 28 квітня.

Читайте також: Волинська ОДА найгірше витрачає кошти з Держфонду на ремонт доріг

Довідково:

Сергій Мовенко народився 1 жовтня 1986 року у місті Перевальськ Луганської області.

Ступінь бакалавра права здобув у Міжнародній Академії управління персоналом (м. Луганськ), ступінь спеціаліста з права – у Кримському економічному інституті Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана" (м.Сімферополь).

Працював у Державній кримінально-виконавчій системі та в органах внутрішніх справ.

До роботи у Маневицькій РДА працював у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook