В Україні з'явився один з найдорожчих позашляховиків у світі "Brabus B63S-700 6×6". Судячи по знімкам, опублікованим виданням TopGir, автомобіль зареєстрований у Волинській області, а саме Луцьку.

Читайте також: "Олігархи віддихають": Hummer проїхався озером та пляжем Світязя

Brabus B63S-700 – це допрацьована версія 6-колісного Mercedes-Benz G 63 AMG, що представляє собою справжню мрію арабського шейха.

З власних джерел Під Прицілом стало відомо, що власником цього авто є Пономаренко Василь.

Згідно даних (юконтрол) чоловік є директором компанії ТЗоВ "Луцька автобаза" та є співвласником "Рівненського споживчого товариства", яке займається роздрібною торгівлею продуктів харчування, напоями, та тютюновими виробами. 

Звідкики у чоловіка гроші на елітне авто, яке можуть собі дозволити лише арабські шейхи наразі невідомо. Адже судячи з усього, це самий дорогий  Гелентваген 6Х6 в Україні – його оцінка перевищує мільйон євро навіть в Німеччині.

Читайте також: В Україні знайшли найдорожчу "євробляху" за 4 млн гривень

Від стандартного трьохвісного кубика, "Брабус" відрізняється зовнішньо іншим капотом, іншою решіткою радіатора і карбоновими зеркалами. Салон обшитий декоративною червоною шкірою.

Під капотом Brabus B63S-700 розміщується 5,5-літровий V8 з підсиленим парою турбін, перенастроєнним ECU і спортивною вихлопною системою, завдяки чому двигун видає 700 л.с. (960 Нм) і розганяється величезний позашляховик до 100 км / ч всього за 7,4 с.

Як стало відомо згодом, даний автомобіль виявився роботою місцевих умільців, які обулікували відео зі своїм творінням: 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter