Всі знаки Зодіаку по-різному проявляють себе в ліжку. А от зрозуміти, що вам більше підходить можна, вивчивши спостереження астрологів.

Читайте також: Названо об'єктивні причини, чому жінка не хоче сексу

Леви, наприклад, завжди знають чого хочуть, передає pogliad.

Телець

Тельці люблять романтику, але не солодкуватість. Тому в ліжку вони можуть піддатися як приємним пестощам, так і брутальності. Також у людей, народжених під цим знаком дуже багато сміливих фантазій.

Близнюк

Для Близнюків важлива не сама техніка сексу, якою володіє партнер, а духовний зв'язок. Вони люблять романтику, погляди і поцілунки. Для занять сексом їм потрібна особлива атмосфера, вони швидко збуджуються і чекають у відповідь того ж. При цьому, якщо спочатку інтим не задався, то Близнюки можуть його і зовсім відкласти на потім.

Рак

Раків завжди потрібно хвалити і говорити, яке у них прекрасне тіло. А також не забувайте нагадувати їм, що секс з ними просто запаморочливий. Цьому знаку Зодіаку важливо відчувати, що вони кохані і бажані. Варто зазначити, що Раки одержимі сексом і думають про нього завжди і скрізь.

Лев

Леви завжди знають, чого хочуть. Для них дуже важливо, щоб секс завжди закінчувався оргазмом, а то і не одним. Леви не стануть виконувати сексуальні бажання партнера, якщо наперед знають, що вони від цього не отримають задоволення. Цей знак Зодіаку завжди ставить свої бажання на перший план.

Діва

Дівам подобається, коли їх домагаються і показують своє бажання оволодіти ними. Коли рівень обожнювання показаний повною мірою, Діви на всі 100 відсотків готові відкритися своєму партнерові. Вони дозволять робити зі своїм тілом все, що їм заманеться. Також Діви люблять рольові ігри.

Терези

Терези схильні до самозамилування, тому вони часто еротично знімають одяг і розглядають себе в дзеркалі. Для них це може стати частиною еротичної гри, в яку вони заманюють свого партнера. При цьому вони ненавидять грубість і поспіх. Для них важлива чуттєвість і тривалі попередні ласки.

Скорпіон

Справжні фанати сексу − це точно про Скорпіонів. Вони часто думають про партнерів, легко збуджуються від постільних сцен в кіно і тут же прагнуть повторити їх. Для них важливо знати, що партнер насолоджується сексом так само, як і він, тому вони не страждають егоїзмом в ліжку.

Читайте також: Названо п'ять секс−поз, які найбільше подобаються чоловікам

Стрілець

Цей знак Зодіаку ділиться на два типи − ідеалістичні і віддані романтики. Одні віддані одному партнеру, а інші можуть вести безладне статеве життя. Стрільці завжди оцінюють ситуацію і думають, що отримають від партнера. Жінки-Стрільці вважають себе майстерними коханками, тому завжди чекають похвали і плати за задоволення, яке доставляють своєму обранцеві.

Козеріг

Спочатку Козероги довго придивляються. Вони не люблять експериментувати. На першому місці у них результат. При цьому у Козерогів своє поняття сексуальності. Вони можуть попросити партнера разом сходити в душ перед сексом. Також Козероги одразу визначають, хто буде лідером в ліжку.

Риби

У Риб є багато фетишів, які можуть стати несподіваним сюрпризом для їх партнера. Але якщо партнер погодиться на все те, що хочуть Риби, то це буде найкращий секс у їхньому житті. Також Риби не люблять зайву романтику, тому одразу переходять до справи. Але якщо у них гарний настрій, їм у всіх подробицях хочеться знати, чому і за що їх люблять, особливо в найбільш інтимних подробицях.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook