Українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко потрапили до бази сайту "Миротворець" – центру досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Читайте також: "Ми єдиний народ": Ломаченко та Усик знялися у фільмі про дружбу з росіянами та влипли у гучний скандал (відео)

Спортсменів додали до бази після появи документального фільму монастиря РПЦ, в якому Ломаченко заявив про "єдиний народ", пише ТСН.

Обох боксерів звинуватили у: "Запереченні російської агресії. Участі в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії. Маніпуляції суспільно значущою інформацією. Противник незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії РПЦ". 

Читайте також: "П*дор щербатий, адепт к*цапського православ'я": українців розлютив Усик через скандал із уроком про російську агресію

Нагадаємо, що українські боксери Василь Ломаченко та Олександр Усик знялися у документальному фільмі монастиря Російської православної церкви (РПЦ) Корсунська пустинь. Ломаченко заявив, що завжди вважав росіян, українців та білорусів "єдиним народом".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook