Часто у світ зірок людей приводить бажання величі і слави, та найчастіше це щасливий випадок долі. Так і сталося з цими чарівними дівчатами з команди "Тріо "різні" і ведучий". Самі ж учасниці ніколи не думали, що зайдуть настільки далеко і доля усміхнеться саме їм.

Читайте також: Олена Кравець розповіла, чому покинула "Лігу сміху"

Поява цих дівчат відразу привернула увагу глядачів, вони хотіли донести до них те, що і жіночі команди бувають кумедними. Акторки вважають, якщо ти не народилася на світ топ-моделлю, це легко можна виправити гумором. От, вони і виправляють, пише "КорупціяСтар".

Свій творчий шлях Олександра розпочала ще з батьківського стареньогого крісла, дівчинці дуже подобалася увага глядачів. А про своїх батьків Саша відгукується так: 

"І хоч все дитинство вони намагалися мені довести, що знайшли мене на смітнику (капуста бачте занадто банально), я все одно знаю в кого іноді така вперта – тато і звідки п'яною з'являється бажання сідати на шпагат – мама!" – каже Саша.

Саша завжди була у центрі уваги будь-якої компанії, а от на професійну сцену дівчина піднялася у 2013 році на шоу "Comedy Баттл. Без кордонів". Далі були такі відомі програми, як "Розсміши коміка" та "Ліга сміху". Саме ці шоу стали для дівчини і її команди щасливим квитком на телебачення. Олександру стали впізнавати і запрошувати на різноманітні зйомки, дівчина веде активну соціальну діяльність знімається у рекламі. А нещодавно двадцятишестирічна Олександра Машлятіна стала учасницею нашумівшого "Жіночого кварталу".

Читайте також: Олена Кравець організувала "Жіночий квартал"

Стосовно особистого життя Олександри, то нещодавно в офіційній групі Володимира Зеленського з'явилася досить інтригуюча світлина Саші з ще одним учасником "Ліги сміху" Романом Міщеряком. 

Все доволі правдиво нагадувало весілля двох молодих людей і дехто зі шанувальників кинулися вітати "молодят". Та ні Саша, ні Рома офіційного підтвердження не давали. А якщо уважно переглянути блог Олександри у Інстаграм, зрозуміло, що у дівчини вже тривалі відносини з чорнявим красенем. Правда, Машлятіна не охоче коментує свої романтичні стосунки й прагне все тримати за кулісами популярності.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter