У селі Велика Кам'янка Івано-Франківської області сталася аварія за участі іномарки і велосипедиста, повідомила поліція області. 

Читайте також: Поліцейський за кермом авто на швидкості влетів у дерево, є загиблі

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець 33-річний водій Аudi наїхав на 23-річного велосипедиста. ДТП сталося на неосвітленій ділянці дороги. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події.

Водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали. Невдовзі йому повідомлять про підозру, а суд обере міру запобіжного заходу.

Співзасновниця проекту NebesnaSotnya.in.ua Аліна Бондар на свої сторінці повідомила, що загиблий Євген Ткачук – син Героя Небесної Сотні Ігоря Ткачука. Юнак був найстаршою дитиною в сім’ї.

"Хіба за це його батько загинув? Як! Як за шість років після Революції Гідності люди досі не почали зміни із себе? Як досі немає належних покарань за водіння п'яним? Чиїми життями ще буде заплачено за це? Ігор Ткачук був убитий на Майдані, бо хотів кращого для своїх трьох дітей!!! А вчора п'янь насмерть збила його старшого сина 23-річного Євгена", - написала вона.

Читайте також: Злетів у кювет та перекинувся міжнародний автобус, за кермом якого був волинянин: є потерпілі

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook