20 червня на платному пляжі під Канатній дорогою в Отраді сталася сутичка, в ході якої власник закладу Юрій Резніков відкрив по народним обранцям вогонь з карабіна.

Читайте також: Поліцейський обстріляв хлопця, який катався на квадроциклі

Сталося це в ході своєрідної інспекції, яку вирішили влаштувати на пляжі депутати міськради Володимир Варещенко (БПП) і Олександр Шеремет ( "Довіряй справах"), а також їх групи підтримки, повідомляє Таймер.

Вони увійшли на територію пляжу і стали вимагати зустрічі з керівником (тобто, власне, з Резником). І ця зустріч відбулася, але при не зовсім тих обставин, на які, мабуть, розраховували депутати: Резніков вийшов до гостей з вогнепальною зброєю, схожим на автомат Калашникова (ймовірно, цивільним карабіном на базі цієї зброї) і зробив декілька пострілів. На щастя, ні в кого не влучив.

Автомат у Рєзнікова відібрали, а самого його затримали викликані на місце співробітники поліції.

Читайте також: Суд заарештував першого підозрюваного у вбивстві 5-річного хлопчика (фото)

Додамо, що пляж під Канатній дорогою можна, мабуть, назвати найскандальнішим в Одесі: міська влада почала воювати з ним ще при Костусєва. Свого часу Резніков навіть заявляв про намір відмовитися від пляжу, так як йому заважають працювати, і нарікав, що допомагав "Евромайдану", передавши продуктів харчування, медикаментів та обладнання на 200 тисяч доларів, а зараз не бачить ніякої підтримки у відповідь. Однак, як видно, це було лише бравадою, і звільняти пляж Резніков, схоже, не планує.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook